هفت تیک دات کام



ورود کاربر:

نتایج جستجو برای : پارافین وکس سنگین
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سنگین
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین وکس سنگین با نقطه ذوب 65-60
...پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید شد. پارافین از نفت گرفته می شود. از ویژگی های آن بی رنگی، بی بویی، به آسانی قابل دستکاری و به همان نسبت قابل مصرف است. پارافین می تواند همراه با مواد...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کامل تصفیه شده
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کمتر 1 % چربی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
موم پارافین سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی موم پارافین سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین 1-2% چربی سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مورد مصرف در صنعت آرایشی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی انواع پارافین در درجات مختلف
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مورد مصرف در شمع سازی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین 1-2 % چربی سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی پارافین وکس
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مایع درجه صنعتی
...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی در صنعت دارد. sales3@paraffinco.com 03133458785......رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
دیاگ اصلی ولوو
...دیاگ اصلی کامیون و اتوبوس ولوو V.T.T دستگاه عیب یاب VCADS–pro ویژه ی کامیون ها و اتوبوس های ولوو که برای تمام مدل های کامیون های ولوو در جهان به صورت استاندارد به کار می رود . برخی از این کامیون ها در زیر آمده است : - تمام مدل های FH -......دیاگ اصلی کامیون و اتوبوس ولوو V.T.T دستگاه عیب یاب VCADS–pro ویژه ی کامیون ها و...دیاگ اصلی کامیون و اتوبوس ولوو V.T.T دستگاه عیب یاب VCADS–pro ویژه ی کامیون ها و...تامین دیاگ های سواری و سنگین با هدف رضایتمندی مشتریان خدمات خود را در شهرستان...
کاوش خودرو;تهران ;02166562910
دیاگ اصلی اسکانیا vci3
...اسکانیا Scania Vci3 [جدیدترین دیاگ مورد استفاده برای دیاگ کامیون و اتوبوساسکانیا Scania Vci3 • دارای:اینترفیس VCI3 تکنولوژی بی سیم وای فای(wifi) • کابل USB • کابل OBD • کابل 4 پین موتورهای دریایی نرم افزار : • نرم افزارSDP 3 ( آخرین ورژن),و......اسکانیا Scania Vci3 [جدیدترین دیاگ مورد استفاده برای دیاگ کامیون و اتوبوساسکانیا...اسکانیا Scania Vci3 [جدیدترین دیاگ مورد استفاده برای دیاگ کامیون و اتوبوساسکانیا...تامین دیاگ های سواری و سنگین با هدف رضایتمندی مشتریان خدمات خود را در شهرستان...
mojde alavi;تهران ;02166916709

درج آگهی در سايت هفت تيك رايگان است و مسئوليت آن با آگهي دهنده مي‌باشد.
با توجه به تعداد زياد آگهی و تبلیغ رایگان در سایت هفت تيك، لطفا در كسب اعتبار و اعتماد آگهی دهنده، دقت كافي مبذول داريد.
در سایت هفت تیک آگهی رایگان اینترنتی ثبت نمایید و با درج تبلیغات رایگان آنلاین، کسب و کار خود را ارتقا دهید.
این سایت مرجعی برای ثبت نیازمندی ها و آگهی کسب و کار اعضای خود و نمایش دادن آگهی و نیازمندیها به بازدیدکنندگان می باشد.
جهت شروع ثبت آگهی و سفارش آگهی ویژه، ابتدا روي لينك ثبت‌نام كليك كنيد و پس از پركردن فرم ثبت نام آگهی های خود را ثبت كنيد.برای مشاهده تعرفه آگهی ویژه کلیک نمایید.