هفت تیک دات کام



ورود کاربر:

نتایج جستجو برای : پارافین وکس شمع سازی
فایل ریلی   tiksآگهی ویژه
...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی ریلی_کتابخانه ریلی _ کمد ریلی _قفسه ریلی _قفسه کتابخانه _ سیستم بایگانی ریلی _ باکس بایگانی ریلی _ بایگانی متحرک _ کمد متحرک ریلی_ قفسه فلزی_ قفسه انبار_قفسه متحرک انبار_قفسه......و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی...
kaaraa81;تهران ;021-77591964-09126903460
ساخت مهر فوری اتوماتیک در 5 دقیقه   tiksآگهی ویژه
...مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با دقت 600dpi - با امکان چاپ عکس و ترام (کمرنگ و پررنگ). - بالاترین کیفیت چاپ - Brother اصل ژاپن. - بدون افت کیفیت چاپ. - ساخت مهر فقط در 5 دقیقه. ------------------------------------ -......مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری...مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری...مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری...میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با...
navid nazari خدمات کامپیوتر نادر;تهران ;22255135 - 09121939075
پارافین 1-2% چربی سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
موم پارافین سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین وکس زیر 1%
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین 1-2 % چربی سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مورد مصرف در صنعت آرایشی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مورد مصرف در شمع سازی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی انواع پارافین در درجات مختلف
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی پارافین وکس
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین وکس سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی موم باقی مانده یا Foots Oil
...ماده به جای مانده از اسلاک وکس بعد از تحت فشار گذاشتن آن موم باقی مانده یا فوتس اویل است. رنگ قهوه ای، موم با درصد روغن بالا برای روغن کاری. sales3@paraffinco.com 03133458785......ماده به جای مانده از اسلاک وکس بعد از تحت فشار گذاشتن آن...به جای مانده از اسلاک وکس بعد از تحت فشار گذاشتن آن موم باقی...ماده به جای مانده از اسلاک وکس بعد از تحت فشار گذاشتن آن...ماده به جای مانده از اسلاک وکس بعد از تحت فشار گذاشتن آن...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کمتر 1 % چربی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی اسلاک وکس سبک
...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است که می تواند مزیت این ماده باشد. بسته بندی آن بشکه یا بگ است که بسته به شرایط آب و هوایی منطقه ای است که به آنجا فرستاده می شود. sales3@paraffinco.com 03133458785......اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی اسلاک وکس سنگین
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی اسلاک وکس
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785

درج آگهی در سايت هفت تيك رايگان است و مسئوليت آن با آگهي دهنده مي‌باشد.
با توجه به تعداد زياد آگهی و تبلیغ رایگان در سایت هفت تيك، لطفا در كسب اعتبار و اعتماد آگهی دهنده، دقت كافي مبذول داريد.
در سایت هفت تیک آگهی رایگان اینترنتی ثبت نمایید و با درج تبلیغات رایگان آنلاین، کسب و کار خود را ارتقا دهید.
این سایت مرجعی برای ثبت نیازمندی ها و آگهی کسب و کار اعضای خود و نمایش دادن آگهی و نیازمندیها به بازدیدکنندگان می باشد.
جهت شروع ثبت آگهی و سفارش آگهی ویژه، ابتدا روي لينك ثبت‌نام كليك كنيد و پس از پركردن فرم ثبت نام آگهی های خود را ثبت كنيد.برای مشاهده تعرفه آگهی ویژه کلیک نمایید.