هفت تیک دات کام



ورود کاربر:

نتایج جستجو برای : پارافین شمع سازی
فایل ریلی   tiksآگهی ویژه
...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی ریلی_کتابخانه ریلی _ کمد ریلی _قفسه ریلی _قفسه کتابخانه _ سیستم بایگانی ریلی _ باکس بایگانی ریلی _ بایگانی متحرک _ کمد متحرک ریلی_ قفسه فلزی_ قفسه انبار_قفسه متحرک انبار_قفسه......و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی ریلی_کتابخانه ریلی...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی ریلی_کتابخانه ریلی...و تولید قفسه بایگانی ریلی _کمد بایگانی ریلی_سیستم بایگانی ریلی_کتابخانه ریلی...
kaaraa81;تهران ;021-77591964-09126903460
ساخت مهر فوری اتوماتیک در 5 دقیقه   tiksآگهی ویژه
...مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با دقت 600dpi - با امکان چاپ عکس و ترام (کمرنگ و پررنگ). - بالاترین کیفیت چاپ - Brother اصل ژاپن. - بدون افت کیفیت چاپ. - ساخت مهر فقط در 5 دقیقه. ------------------------------------ -......مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با...مهر فوری میرداماد میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با...میدان مادر مهر سازی مهرفوری مهر لیزری اتوماتیک Brother با دقت 600dpi - با امکان...
navid nazari خدمات کامپیوتر نادر;تهران ;22255135 - 09121939075
پارافین مورد مصرف در شمع سازی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی انواع پارافین در درجات مختلف
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین وکس سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی پارافین وکس
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مایع درجه صنعتی
...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی در صنعت دارد. sales3@paraffinco.com 03133458785......رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...رنگی و بو با پارافین مایع آرایشی و درمانی متفاوت است. ولی همچنان اسفاده وسیعی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین صنعتی
...پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید شد. پارافین از نفت گرفته می شود. از ویژگی های آن بی رنگی، بی بویی، به آسانی قابل دستکاری و به همان نسبت قابل مصرف است. پارافین می تواند همراه با مواد......پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید...یا بدون آن در ساخت انواع شمع به کار رود. sales3@paraffinco.com 03133458785...پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کمتر 1 % چربی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سنگین
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کامل تصفیه شده
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی اسلاک وکس
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین مورد مصرف در صنعت آرایشی
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست،...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی اسلاک وکس سنگین
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785

درج آگهی در سايت هفت تيك رايگان است و مسئوليت آن با آگهي دهنده مي‌باشد.
با توجه به تعداد زياد آگهی و تبلیغ رایگان در سایت هفت تيك، لطفا در كسب اعتبار و اعتماد آگهی دهنده، دقت كافي مبذول داريد.
در سایت هفت تیک آگهی رایگان اینترنتی ثبت نمایید و با درج تبلیغات رایگان آنلاین، کسب و کار خود را ارتقا دهید.
این سایت مرجعی برای ثبت نیازمندی ها و آگهی کسب و کار اعضای خود و نمایش دادن آگهی و نیازمندیها به بازدیدکنندگان می باشد.
جهت شروع ثبت آگهی و سفارش آگهی ویژه، ابتدا روي لينك ثبت‌نام كليك كنيد و پس از پركردن فرم ثبت نام آگهی های خود را ثبت كنيد.برای مشاهده تعرفه آگهی ویژه کلیک نمایید.