هفت تیک دات کام



ورود کاربر:

نتایج جستجو برای : پارافین آرایشی
پارافین 1-2 % چربی سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی پارافین وکس
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی انواع پارافین در درجات مختلف
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین وکس سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی اسلاک وکس سبک
...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است که می تواند مزیت این ماده باشد. بسته بندی آن بشکه یا بگ است که بسته به شرایط آب و هوایی منطقه ای است که به آنجا فرستاده می شود. sales3@paraffinco.com 03133458785......اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است که می تواند مزیت این ماده باشد. بسته بندی آن بشکه یا بگ است...اسلاک وکس سبک روشنتر از سنگین است. نقطه ذوب آن 57 درجه است که می تواند مزیت این ماده باشد. بسته بندی آن بشکه یا بگ است...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی اسلاک وکس
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی اسلاک وکس سنگین
...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان ضایعات پالایش در نظر گرفته می شد و هزینه می کردند تا آن را از بین ببرند ولی اکنون بسیار مفید است و اکثرا در پالایشگاه......وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان...وکس سنگین با نقطه ذوب بالا و درصد چربی حدود 15. در اصل اسلاک وکس سنگین محصول پالایش نفت است که در سالها پیش به عنوان...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین با 1-2 % چربی سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین...انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پارافین کامل تصفیه شده
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سبک
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین...انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین...انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش داخلی و صادراتی پارافین وکس سنگین
...دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین تمامی منافذ پوست را باز کرده و چرخش خون را افزایش می دهد که باعث می......دارای دو مشخصه ای است که آن را تبدیل به انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین...انتخابی قطعی برای صنعت آرایشی کرده است. ایجاد پوستی نرم: آبرسانی و پوشش پارافین پوستی نرم تر و صاف تر می سازد. همچنین...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی موم پارافین سنگین
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش صادراتی موم پارافین سبک
...پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی در کرم ها و لوسیون ها برای درخشندگی و مرطوب کردن لبها در رژ لب در نرم کننده ها و شامپوهای سر برای......پارافین به صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش...صورت گسترده ای در صنعت آرایشی به کار می رود که شامل : نرم کننده پوست، وازلین برای افزایش چربی و درخشش محصولات آرایشی...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
فروش مواد اولیه شیمیایی صنعتی – واردات مستقیم
...آرایشی ، تیتان آرایشی ، پارافین آرایشی ، نپاژن M ، متیل پارابن ، سدیم لوریل سولفات ، اکسید روی آرایشی ، تالک آرایشی ، پلی ونیل پیرولیدون ، جی ام اس آرایشی ، نپاژن P ، اسید استئاریک ، پروپیل پارابن ،لانولین ، ستیل پالمیتات پلی......آرایشی ، تیتان آرایشی ، پارافین آرایشی ، نپاژن M ، متیل پارابن ، سدیم لوریل سولفات ، اکسید روی آرایشی ، تالک آرایشی...پروپیونات سدیم 4-صنایع آرایشی ، بهداشتی و دارویی هیدروکینون ، ستو استئاریل الکل ، ستیل الکل ، اکسید روی آرایشی...
شرکت پاسارگاد نوین;تهران ;02133993725-6
پارافین
...پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید شد. پارافین از نفت گرفته می شود. از ویژگی های آن بی رنگی، بی بویی، به آسانی قابل دستکاری و به همان نسبت قابل مصرف است. پارافین می تواند همراه با مواد......پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید شد. پارافین از نفت گرفته می شود. از...پارافین ابتدا در سال 1867 کمتر از 10 سال بعد از اینکه اولین نفت استخراج شد تولید شد. پارافین از نفت گرفته می شود. از...
Ms Nasr;اصفهان ;03133458785
پخش ریش تراش رمینکتون با تكنولوژي چرخش و انعطاف ، سه تيغه مدل R71
...ریش تراش رمینکتون با تكنولوژي چرخش و انعطاف ، سه تيغه مدل R7150 برند رمینکتون مشخصات محصول شارژ سریع 5 دقیقه ای برای یکبار اصلاح مدت زمان استفاده: 60 دقیقه سر قابل انعطاف خود تنظیم شونده که آزادانه برای تنظیم روی صورت، گردن،......ریش تراش رمینکتون با تكنولوژي چرخش و انعطاف ، سه تيغه مدل R7150 برند رمینکتون مشخصات محصول شارژ سریع 5 دقیقه ای...90 دقیقه پخش لوازم آرایشی فروش لوازم آرایشی ارسال به سراسر کشور ------------------------------ آدرس فروشگاه : http://www.ibnst.com...
مهدی ت;تهران ;09104448657
پخش ریش تراش رمینکتون مدل R5150
...ریش تراش رمینکتون مدل R5150 برند رمینکتون مشخصات محصول برس تمیزكننده تیغه‌ها قابل شارژ و استفاده با سیم قابل شستشو چرخش دوطرفه(داراي شش تيغه جهت پوشش بيشتر صورت و در نتيجه اصلاحي سريعتر و كاملتر) 3 سَرِ مجزا و متحرك......ریش تراش رمینکتون مدل R5150 برند رمینکتون مشخصات محصول برس تمیزكننده تیغه‌ها قابل شارژ و استفاده با سیم قابل...جهانی پخش لوازم آرایشی فروش لوازم آرایشی ارسال به سراسر کشور ------------------------------ آدرس فروشگاه : http://www.ibnst.com ...
مهدی ت;تهران ;09104448657
پخش ریشتراش، سری قدرتمند رمینکتون مدل PR1230
...ریشتراش، سری قدرتمند رمینکتون مدل PR1230 برند رمینکتون مشخصات محصول استفاده به صورت خشک و کاربری با سیم خط زنی راحت جهت تنظیم خط ریش تیغه های فولادی مهندسی شده دقیق- برای یک اصلاح با عملکرد عالی تیغه هایی با شیار دوگانه(شش......ریشتراش، سری قدرتمند رمینکتون مدل PR1230 برند رمینکتون مشخصات محصول استفاده به صورت خشک و کاربری با سیم خط زنی...محافظ سر پخش لوازم آرایشی فروش لوازم آرایشی ارسال به سراسر کشور ------------------------------ آدرس فروشگاه : http://www.ibnst.com...
مهدی ت;تهران ;09104448657

درج آگهی در سايت هفت تيك رايگان است و مسئوليت آن با آگهي دهنده مي‌باشد.
با توجه به تعداد زياد آگهی و تبلیغ رایگان در سایت هفت تيك، لطفا در كسب اعتبار و اعتماد آگهی دهنده، دقت كافي مبذول داريد.
در سایت هفت تیک آگهی رایگان اینترنتی ثبت نمایید و با درج تبلیغات رایگان آنلاین، کسب و کار خود را ارتقا دهید.
این سایت مرجعی برای ثبت نیازمندی ها و آگهی کسب و کار اعضای خود و نمایش دادن آگهی و نیازمندیها به بازدیدکنندگان می باشد.
جهت شروع ثبت آگهی و سفارش آگهی ویژه، ابتدا روي لينك ثبت‌نام كليك كنيد و پس از پركردن فرم ثبت نام آگهی های خود را ثبت كنيد.برای مشاهده تعرفه آگهی ویژه کلیک نمایید.